La inceput de an s-a ridicat cortina, iar marii producatori in materie de design interior s-au intrecut in a-si prezenta produsele, care mai de care mai elegante si mai stilate. La targurile din Paris si Koln s-au prezentat noutatile si trendurile in materie de design interior, iar Cattelan Italia, furnizorul nostru, a fost in prim-plan si de aceasta data. Personaje principale au fost masa Premier Crystalart Drive si scaunele Wanda. In acest mod, Cattelan Italia extinde cea mai vanduta gama de produse, din care fac parte piesele Marathon, Dragon Keramik Premium si Atlantis Wood, biblioteca  modulara Nautilus si patul modern Marlon.

Masa Cattelan ItaliaScaun Wanda Cattelan Italia

Cea mai noua masa din familia Cattelan este masa Premier Crystalart Drive, de o eleganta impunatoare. Este masa extensibila cu baza din otel lacuit, finisat in titan (GFM11), grafit (GFM69) sau negru (GFM73)  Blatul si extensiile sunt din sticla de 12 mm, cu imprimeu decorativ artistic si ofera spatiului o imagine unica, prin imbinarea placuta a elementelor.

Masa Premier Crystalart Drive

Scaunele Wanda sunt minimaliste, cu rama din otel si imbracate in textil, piele ecologica, piele nubuc sau piele naturala, in foarte multe variante de culori la alegere.

Scaun Wanda Scaun piele Catellan Italia

Detaliile de design ale acestui scaun sunt extraordinare, iar liniile sale super simple si elegante.

Biblioteca Nautilus

O piesa absolut impresionanta, de o sobrietate plina de gust, o reprezinta Biblioteca Nautilus, al carei design este semnat de Brogliato Traverso Design Studio

Biblioteca minimalista Catellan

Este realizata din otel lacuit gofrat in finisajele: titan (GFM11), grafit (GFM69) sau negru (GFM73). Fiecare unitate poate fi configurata una langa cealalta sau separat.

Biblioteca metalica Catellan Italia

Fiecare unitate poate fi configurata una langa cealalta sau separat. Cu siguranta, ati remarcat rafturile oblice, o inovatie in materie, ce aduc un plus de eleganta caminului dumneavoastra, fara a mai fi nevoie sa expuneti prea multe decoratiuni

Pat Catellan Italia

Si la final, dar nu in ultimul rand, trebuie prezentat cu fast patul Marlon, din lemn de nuc nuanta Canaletto sau stejar.

Pat Marlon Catellan Italia

Tablia poate fi imbracata in material textil, nubuc sintetic, micro nubuc, piele ecologica sau piele naturala. Si vestea buna este ca somiera este inclusa, iar husa este detasabila!

Pat Catellan Italia Pat Marlon Catellan

Asadar, ati pasit pentru cateva minute in lumea plina de fast, de rafinament si identitate arhitecturala, cu texturi unice, imbinate perfect, semnate Cattelan Italia.