Cu aspectul lor versatil si calitatea de lunga durata, canapelele din piele reprezinta o completare excelenta pentru living. Pielea naturala este un material foarte durabil, iar patina pe care o dezvolta de-a lungul timpului ofera un aspect impresionant. O canapea din piele sau un fotoliu din piele naturala sunt piesele de mobilier supreme pentru spatiul tau modern. Indiferent de culoarea aleasa, cu siguranta vei iubi noua ta canapea pentru anii urmatori. In afara de stil, exista multe motive pentru care ar trebui sa optezi pentru pielea naturala, printre care: este usor de curatat si nu atrage praful sau parul de animale.

 

Fotoliu piele cu recliner Batticuore

 

Realizata manual de catre mesteri experti, combinand estetica si functionalitatea contemporana, Canapeaua liniara cu 3 locuri Maxi Piacere din piele naturala, asigura cel mai inalt grad de confort la care te poti gandi. Categoria de piele Le Mans imbina eleganta, durabilitatea, intretinerea usoara, dar si o nota personala in alegerea ta de culoare care se potriveste cel mai bine esteticii casei tale. Spatarul canapelei evidentiaza aspectul sau clasic, iar pernele de sezut sunt captusite cu poliuretan, asigurand astfel un confort deosebit. Gama este insotita, de asemenea, si de un fotoliu Piacere din piele naturala, care completeaza ideal camera de zi sau spatiul de lucru.

 

Canapea liniara 3 locuri Maxi Piacere Piele Le Mans Grey

 

Canapeaua Adrenalina este o capodopera a designului contemporan, prezentand o combinatie inedita de margini rotunde si cusaturi expresive. Este o canapea de piele inovatoare, perfecta pentru living.

 

Canapea liniara 3 locuri Adrenalina Piele Le Mans Anthracite

 

Structura si picioarele de lemn confera acestei canapele de piele un stil total rafinat care, impreuna cu designul contemporan, evoca un aspect modern. Simpla, dar eleganta, aceasta canapea de piele va fi vedeta oricarui spatiu.

 

Canapea liniara 3 locuri Adrenalina Piele Le Mans Anthracite

 

O canapea de piele Natuzzi Editions este conceputa pentru a aduce confort absolut in viata ta, datorita calitatii garantate de grupul italian fondat in 1959 si care este acum lider global in sectorul mobilierului de lux. Canapeaua extensibila cu recliner Meraviglia din piele ofera confort extraordinar datorita sistemului Top Mattress (un strat moale de captuseala). Estetica curbata nu numai ca arata grozav, dar iti ofera posibilitatea de a o extinde, transformand-o intr-un pat care iti ofera relaxare zi de zi.

 

Canapea extensibila cu recliner Meraviglia piele Steel Grey, stanga

 

Design original, forma care te indeamna la relaxare si linii delicate: asa este canapeaua de colt Stupore, o protagonista versatila a spatiului tau. Stilul sau elegant iese imediat in evidenta, dar partea cea mai surprinzatoare este cat de confortabil se simte.

 

Canapea colt Stupore

 

Pernele de spatar contribuie la o experienta de relaxare totala a corpului. Datorita mecanismului integrat, poti regla pozitia tetierelor si reclinerul pentru picioare. Astfel, te poti relaxa la fel pe o canapea, dar te simti pe pat. Descopera si tu canapeaua Stupore, care emana rafinament atemporal si functionalitate perfecta.

 

Canapea colt Stupore

 

Canapeaua liniara Forza din piele naturala ofera un confort excelent, iar caracteristicile unice ale acesteia o fac unica. Pentru o relaxare completa, tetiera este reglabila si cusaturile frumoase si contrastante ies in evidenta, aratand astfel calitatea exceptionala Made in Italy.

 

Canapea Forza

 

Sistemul electric Soft Touch Motion aduce o usurinta exceptionala de utilizare in fiecare zi a saptamanii. Datorita acestui lucru, te vei bucura de clipe relaxante fara a depune niciun efort si fara intentia de a-ti parasi vreodata canapeaua.

 

Canapea Forza

 

Canapeaua Brama este o canapea rafinata din piele naturala care ofera confort fara a-si pierde aspectul elegant. Atingerea moale a pernelor asezate pe cotiere ofera un alt element de confort. Dupa o zi lunga sau in zilele din weekend, canapeaua Brama este aliatul perfect.

 

Canapea liniara 3 locuri Brama Piele Le Mans Dove

 

Elegante si sofisticate, canapelele noastre din piele aduc un plus de confort si lux oricarei camere de zi.

 

Canapea liniara 3 locuri Brama Piele Le Mans Dove

 

Canapeaua extensibila Piacevole este realizata din piele naturala, fiind potrivita in orice locuinta, chiar si in una cu dimensiuni mai mici. Tetiera poate fi reglata in pozitia de confort dorita fara niciun efort. Este alegerea perfecta pentru casele cu spatiu limitat. Varianta cu sezlong este o alegere ideala pentru depozitarea articolelor dorite.

 

Canapea extensibila cu sezlong Piacevole 3 locuri Piele Denver Grey, stanga

 

Stim cu totii ca pentru a gasi inspiratie, creativitate si idei noi este sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Fotoliul din piele naturala Batticuore cu recliner iti ofera aceasta posibilitate si este ideal atunci cand vrei sa iti schimbi perspectiva, chiar daca pentru cateva minute pe zi.

 

Fotoliu piele cu recliner Batticuore

 

Datorita combinatiei dintre forma si functiile sale revolutionare Easy Relax, acest fotoliu iti va oferi o relaxare absoluta. Baza pivotanta si umplutura sa unica asigura confort si flexibilitate in orice pozitie.

 

Fotoliu piele cu recliner Batticuore

 

Liniile delicate ale Fotoliului din piele naturala Sini iti ofera un loc de minunat de odihna. Piciorul din aluminiu solid turnat la presiune ofera o baza eleganta, puternica si este posibil sa se roteasca la 360 ̊. Fotoliul are cotiere perfecte pentru momentele tale de relaxare, suport lombar ideal pentru sanatatea spatelui tau, tetiera este incorporata, iar datorita conceptului unic pivotant, te vei bucura zilnic de ore minunate de liniste. Designul sau clasic este potrivit oricarui spatiu de amenajare.

 

Fotoliu Sini piele Savoy Deep Forest Green

 

Perna de sezut este groasa si realizata din spuma intarita la rece, combinata cu curele elastice exclusive, oferindu-ti un confort excelent pe tot parcursul serii. Pentru o relaxare completa, poti alege sa ai alaturi un taburet din piele naturala din aceeasi gama.

 

Fotoliu Sini

 

Rasfoieste selectia de oferte uimitoare de canapele din piele pentru a gasi cea mai buna varianta pentru tine si familia ta. Fiecare canapea de piele regasita in colectiile Rovere este conceputa si influentata de cele mai recente tendinte si realizata din cele mai bune materiale. Simte-te intotdeauna confortabil si relaxat pe o canapea pe care o iubești!