Canapelele modulare reprezinta cel mai popular model dintre toate toate optiunile disponibile. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera posibilitati infinite de amenajare si, astfel, face posibila ajustarea completa a dimensiunii si aspectului canapelei la nevoile fiecaruia, dar si la spatiul disponibil. Desi nu exista nicio modalitate de a sti cum va arata locuinta ta peste cativa ani sau care vor fi tendintele urmatoare, exista cateva piese de mobilier, cum ar fi canapelele modulare, care se pot adapta oricarui spatiu de amenajare.

Fiind piesa centrala a spatiului de locuit, canapeaua trebuie sa fie confortabila, functionala, primitoare si atragatoare din punct de vedere estetic. Daca esti indecis cand vine vorba de design, atunci canapeaua modulara sectionala este perfecta pentru tine. Flexibila si adaptabila, aceasta poate fi combinata in moduri diferite, oferindu-ti posibilitatea de a reconfigura cu usurinta zona de locuit.

O canapea modulara este piesa de mobilier formata din mai multe piese, care pot fi combinate liber, modificandu-se astfel forma si functiile acesteia. Modulele pot fi combinate in asa fel incat sa creeze o canapea cu aspect inedit. Daca esti in cautarea unei noi canapele modulare, ai ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza iti vom oferi detalii despre cele mai bune canapele modulare disponibile online.

Canapeaua modulara High End este caracterizata prin suprafata extrem de moale si a tapiteriei minunate. Pentru a creste si mai mult confortul, adancimea poate fi ajustata, in functie de preferintele tale. Astfel, te poti bucura de cele mai relaxante momente. Piesele de sustinere ale cadrului sunt realizate din lemn masiv, iar baza acestuia din arcuri de otel elastic. Pernele sunt confectionate din spuma, in straturi de diferite grosimi si grade de duritate, umplute cu materiale de inalta calitate si amestec de pene. Husa prezinta un model ondulat, special creat pentru a se adapta formei corpului.

 

Canapea de colt High End textil light Grey

 

Canapeaua cu sezlong Paso Doble Night, in forma de U este o solutie excelenta, mai ales pentru camerele de zi spatioase. Functioneaza bine atat in camerele in care bucataria este combinata cu camera de zi, cat si in cazul in care doresti sa separi zona de living de spatiul de luat masa sau de birou.

 

Canapea cu sezlong Paso Doble Night "U" textil Sand

 

Este o solutie simpla, care schimba perceptia asupra intregii incaperi, iar Taburetul Cork Big vine perfect in completarea canapelei si este potrivit pentru a fi folosit ca un loc suplimentar atunci cand spatiul devine insuficient.

 

Taburet Cork Big Gianni Cream

 

Ca o pilota moale si foarte confortabila, Canapeaua Fox Trot este o canapea modulara care te incanta cu un design absolut deosebit, dar si prin aspectul geometric. Structura canapelei este fabricata din lemn de pin, multistrat acoperit cu spuma poliuretanica. Captuseala este realizata din spuma poliuretanica ecologica. Elementele sale liniare si unghiulare iti permit sa creezi compozitia perfecta pentru dorintele tale si o experienta care iti va oferi un confort extraordinar.

 

Canapea de colt modulara Fox Trot

 

Formele rotunde ale Canapelei cu sezlong Bubble transmit mesajul ca poti indrazni oricand sa fii diferit. Poti crea un spatiu individual in camera de zi asezand modulele impreuna sau, dimpotriva, le poti separa pentru a evidentia jocul dinamic al formelor si al culorilor disponibile in colectie.

 

Canapea de colt cu sezlong Bubble Evita Light Pink

 

Pentru un plus de confort sau un loc suplimentar pentru cei dragi, poti amplasa in fata canapelei un taburet din aceeasi colectie.

 

Taburet Bubble

 

Canapeaua de colt Kartun, proiectata de Natuzzi Editions, este compusa dintr-o serie de piese cu forme echilibrate si proportii atent calibrate. Cu perne de sezut mari, care asigura cel mai inalt nivel de confort, acest tip de canapea modulara este perfecta pentru momentele tale de relaxare si seri minunate petrecute alaturi de cei apropiati tie.

 

Canapea de colt Kartun Borea Light Yellow

 

Adaugarea unui otoman sau puf iti ofera mai mult spatiu, dar si un confort sporit. Formele rotunjite ale canapelei ofera posibilitatea de a fi combinate in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie si, bineinteles, de gusturile tale.

 

Pouf Denny

 

Canapeaua de colt Samba Night este realizata in forma de U si poate fi considerata ca fiind un loc natural pentru intalniri, odihna si socializare, indiferent de mediul sau contextul in care este amplasata. Cateva dintre modulele sale sunt curbate, permitandu-ti astfel sa creezi cercuri sau forme rotunde in interiorul incaperii. Aceasta configuratie va fi potrivita intr-o camera de zi, care este folosita in principal pentru intalniri cu familia sau prietenii. Toata lumea se poate vedea perfect, iar forma acesteia este propice conversatiei.

 

Canapea Samba Night Round U Eros Midnight Blue

 

Aclamata drept una dintre cele mai influente evolutii in designul contemporan, nu exista nicio indoiala ca stilul modular a schimbat perceptia asupra mobilierului pentru familii, introducand elemente rafinate, dar practice, in special in randul locuintelor cu multi membri. Canapelele modulare iti ofera ore intregi de confort, nopti de filme sau seriale preferate, momente lungi de relaxare si, cel mai important, se pot adapta nevoilor tale actuale.

 

Canapeaua de colt Kartun Natuzzi Editions

 

Chiar daca urmeaza sa te muti, ai nevoie de cateva locuri suplimentare sau pur si simplu iti doresti sa aduci o schimbare mai mare in locuinta, canapeaua modulara este alegerea ideala pe care o poti face, conceputa fiind pentru a se schimba in functie de ceea ce ai nevoie acum.