O canapea noua este o investitie in confort si o declaratie esentiala de stil in camera de zi.

Cumpararea unei canapele este una dintre cele mai importante investitii pe care probabil ca le veti face pentru casa voastra. In sufragerie este o piesa de mobilier pe care o folosim intens: citim, mancam si bem, ne distram cu familia și prietenii, ne uitam la televizor si, chiar dormim, deci are sens sa alocam timp si resurse pentru alegerea ei pentru ca investim intr-o piesa de mobilier care va dura ani de zile, nu?

Ca orice altceva in aceasta era a posibilitatilor multiple, si atunci cand vine vorba de alegerea unei canapele par sa existe optiuni infinite. S-ar putea sa credeti ca stiti exact ce doriti, dar odata ce intrați intr-un magazin sau cautati imagini online, stilurile, formele si alternativele de personalizare pot deveni coplesitoare. Va oferim in acest articol cateva directii pentru a va face o idee mai clara legat de ce sa tineti cont atunci cand sunteti in cautarea unei canapele.

Canapea liniara

Traditionala sau modulara, confortabila si versatila, canapeaua a fost intotdeauna protagonista incontestabila a camerei de zi, iar designul ei dicteaza stilul ambientului. Finisajul alb și cromatic, in nuanțe naturale, de la gri deschis, gri inchis, nisipiu, pana la crem si bej sunt un clasic atemporal care nu se demodeaza, elegant si modern in acelasi timp si ușor de combinat cu alte culori.

Canapea living

Daca doriti un efect jucaus, nimic nu face o declaratie mai indrazneata decat o canapea din catifea sau material textil colorat.

Canapea AdrenalinaCanapea tapiterie din catifea

Sunt indraznete, luxuriante si decadente - ca sa nu mai vorbim de factorul de atractie si in plus sunt o modalitate sigura de a innobila orice spațiu.

Canapea cu sezlong Canapele liniare Rovere Mobili

Din punct de vedere al tipologiei, aceasta variaza de la canapeaua cu 2, 3 sau mai multe locuri, pana la modelele de colt si elementele modulare care ofera o libertate maxima de compozitie. Tendinta pentru acest an favorizeaza canapele cu forme elegante care par ca te invaluie, pentru a asigura un confort maxim.

Cum sa alegi canapeaua ideala pentru zona de relaxare?

Intr-un mic living, este intotdeauna recomandat sa optezi pentru o canapea cu doua sau trei locuri, de dimensiuni minime, lungime maxima de 180-200 cm, așezand-o aproape de un perete pentru a-i limita dimensiunea. Pentru un loc suplimentar, puteti adauga intotdeauna un taburet.

Canapea 2 locuri

Daca camera de zi este de dimensiuni medii, atunci este posibil sa va jucați cu spatiul disponibil combinand canapele cu 2 sau 3 locuri, sau o canapea si doua fotolii, o solutie lejera care pune in valoare restul ambientului.

Canapea de colt Rovere Mobili Canapea Piacere Natuzzi Editions

Canapele liniare cu trei locuri, cu peninsula sau intr-o versiune de colt, sunt cele mai voluminoase si spectaculoase, ideale pentru decorarea camerelor de zi de dimensiuni mari. Aceste modele pot fi aranjate in centrul camerei si folosite pentru a separa diferitele zone ale livingului.

Canapea cu sezlong Paso DobleCanapea de colt Monnalisa Piele Torello Nero

Un pat de oaspeți poate deveni o problema daca casa este mica si aveți nevoie intr-adevar de unul sau alte doua paturi extra. Se considera intotdeauna ca, in absența unei camere dedicate, canapeaua extensibila este una dintre cele mai bune opțiuni atunci cand vine vorba de oaspeți.

Va oferim o serie de canapele practice, convertibile care in cateva miscari sunt transformate intr-un pat suplimentar confortabil pentru oaspetii vostri. Gama este larga cu modele care combina perfect estetica si utilitatea.

Canapea material textil  Canapea extensibila de piele

Pe site-ul Rovere, puteti alege o canapea cu forme si culori moderne sau retro, sau o canapea cu linii simple si minimaliste, sau puteti opta pentru un design mai masculin, alegand o canapea din piele, sau o canapea in stil contemporan, potrivit pentru un apartament modern.

Pentru cei care doresc sa- si anime locuinta, nu lipsesc propunerile in culori vii, stralucitoare, precum turcoaz, verde sau un galben frumos.

Canapelele noastre tapitate sunt elegante si sunt o combinație de confort si estetica la cele mai inalte niveluri.

Achizitionarea canapelei ideale pentru zona de relaxare de pe site-ul Rovere.ro este rapida si usoara, serviciul pentru clienti este disponibil pentru orice informatie si in site veti gasi oferte speciale disponibile pentru cumparaturi la cel mai bun pret!