Bucataria este cea mai folosita camera din casa ta – si daca acum nu este, suntem pe cale sa schimbam asta cu aceste idei irezistibile pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza. Cu totii ne dorim ca bucataria sa fie acel spatiu in care sa ne petrecem timpul cu placere. Pe langa o buna functionare a aparatelor electrocasnice sau un spatiu generos, un design de bucatarie pe care il vei iubi in anii urmatori are cea mai mare importanta. Locul central al casei, bucataria, este locul unde ne adunam in zile de sarbatoare, dar si spatiul in care iti petreci primele clipe ale zilei.

Desi nevoile fiecaruia pot diferi, bucataria functioneaza adesea ca inima casei, unde prietenii si familia se aduna de-a lungul anului pentru cine speciale, aniversari sau diverse petreceri. De aceea, de multe ori obtinerea unei bucatarii frumoase poate deveni o provocare sau se poate transforma intr-un proces mai dificil de amenajare.

Bucatariile sunt incaperi versatile. Ele devin centrul casei, cu toate activitatile pe care le intreprindem zi de zi. Prin urmare, este foarte important ca bucataria sa fie nu numai eficienta, dar si frumoasa. Amenajarea bucatariei depinde foarte mult de rolul pe care aceasta il are pentru tine. Investitiile ar trebui sa fie direct proportionale cu pasiunea pe care o ai fata de arta culinara sau cu timpul pe care il petreci acolo.

 

 

In bucatarii mici, organizarea primeaza, in scopul maximizarii spatiului utilizabil. Cu un pic de imaginatie si improvizatie putem pastra in bucatarie doar strictul necesar, printr-o abordare minimalista cu corpuri de mobilier ce incorporeaza electrocasnicele, oglinzi sau placaje semi-opace ce ofera impresia unui spatiu mai mare.

Bucatariile mari sunt mult mai permisive atat in ceea ce priveste aspectul estetic, cat si in organizarea pieselor de mobilier, electrocasnicelor sau a elementelor de decor. Pentru cei pasionati de arta culinara, o bucatarie de dimensiuni cat mai mari este ideala deoarece aceasta le permite o desfasurare mai buna a activitatii, avand oportunitatea de a monta si integra in design orice ustensila si aparat electrocasnic de care ai putea avea nevoie.

Bucatariile moderne sunt ideale pentru persoanele cu un stil de viata activ, care petrec destul de putin timp acasa. Atunci cand ai agenda zilnica foarte incarcata, ajungi sa petreci din ce in ce mai putin timp in bucatarie. Strictul necesar util si elementele decorative cat mai putin complicate vor da acea senzatie de simplitate specifica bucatariilor moderne, in general prin elemente realizate din combinatii de sticla, inox si diverse aliaje din metale.

 

Bucatarie Oyster

 

Bucataria Lounge, design Veneta Cucine, interpreteaza conceptul de 100% practic, pentru a transforma bucataria intr-un loc confortabil, functional si placut estetic. Intreaga colectie se remarca prin design modern si sofisticat. Bucatariile Lounge contrasteaza prin zone libere si zone care folosesc tot spatiul util, oferind un raport calitate-pret excelent. Toate bucatariile Veneta Cucine beneficiaza de inchideri amortizate si glisiere Legrabox cu amortizare de la Blum.

 

Bucatarie Lounge

 

Bucatariile modulare se refera la mobila moderna proiectata in module sau unitati distincte. Ele sunt de obicei compuse din spatii de depozitare de dimensiuni variate. O bucatarie modulara eficientizeaza spatiul de depozitare, in special in spatiile mai restranse.

Bucataria Pavese este o bucatarie de tip modular, compozitia ei fiind clasica, cu spatii permisive si coloane pentru cuptor, frigider sau depozitare. Caracteristicile modelului sunt reprezentate prin finisajele customizabile - care fac din neregularitate o valoare intrinseca si usile, cu un ornament decorativ superior si inferior, care denota stiluri traditionale. Disponibil pentru modelul cu sistem de deschidere cu maner.  Usile din lemn denota maiestrie si o aduc mai aproape de valorile contemporane.

 

 

Varietatea materialelor folosite si a mecanismelor a facut din brandul Veneta Cucine un trendsetter in domeniu, remarcandu-se prin inovatie tehnologica si atentia pentru fiecare detaliu.

Astfel, indiferent ca ne dorim bucatarii mici sau mari, bucatarii pe colt sau mobila de bucatarie la comanda, va trebui mereu sa tinem cont de cat timp petrecem in aceasta camera, stilul de viata, si cat de pasionati suntem de arta culinara.

Pe scurt, imaginea de ansamblu este foarte importanta pentru un aspect vizual deosebit. Bucataria ce ofera senzatia de “spatios” nu este neaparat o camera cu dimensiuni mari, ci una care este foarte bine organizata.

 

 

Bucataria inseamna mai mult decat locul in care gatim, este locul in care ne adunam, ne incepem zilele, ne conectam unul cu celalalt si sarbatorim impreuna. Bucataria, mai mult decat orice alta camera din casa ta, contribuie la sanatatea si fericirea familiei tale, asa ca amenajerea unui spatiu cu stil si functionalitate este esentiala. Oricare ar fi proiectul tau de bucatarie, suntem bucurosi sa iti oferim oricand sfaturi si recomandari, de la alegerea unui model pana la amenajarea completa a acesteia.