Un birou nu este doar o suprafata pe care putem aseza laptopul si cana de cafea preferata. Este un spatiu care influenteaza calitatea muncii. In acelasi timp, rareori acordam suficienta atentie configuratiei biroului nostru si ajungem sa lucram la unul aglomerat, cu o lumina nepotrivita, sa stam pe un scaun inconfortabil si mai tarziu ne confruntam cu dureri de spate.

Gasirea biroului potrivit este esentiala, iar daca il gasesti pe cel potrivit, acest lucru te poate face mai sanatos si mai concentrat. Deoarece exista o varietate mare de optiuni, am selectat pentru tine cateva dintre birourile noastre preferate pentru a-ti usura cautarea.

Stilul tau preferat este unul personal, dar noi iti oferim aceste recomandari ca punct de plecare. Biroul modern este extravagant sau minimalist si adesea include o combinatie de materiale diferite. Multe dintre produsele noastre se incadreaza in aceasta categorie, insa Biroul Malibu reuneste toate caracteristicile unui birou rafinat.

 

 

Biroul Malibu vine cu un grad ridicat de personalizare. Designului elegant i se alatura finisajele deosebite, dandu-ti posibilitatea de a alege culorile preferate.  Suprafata neteda a blatului poate fi personalizata in diferite finisaje. Datorita structurii compacte, biroul este ideal pentru zonele care necesita spatiu.

 

 

 

Excentric, dar extrem de functional, Biroul Nasdaq redefineste spatiul de birou. Are un stil contemporan accentuat, suprafata de lucru optimizata, iar materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate. Cu picioare inclinate si elemente sculpturale geometrice pentru o nota in plus de eleganta. Datorita sertarelor incorporate, poti pastra diverse articole si accesorii intr-un mod organizat.

 

Birou Nasdaq

 

Biroul de colt Montecarlo  are o lungime de 180 cm si o functionalitate ridicata, adaugand o nota clasica si sofisticare oricarui spatiu de lucru. Finisajul lucios este un simbol al excelentei designului italian. Detaliile cromate, inchiderile silentioase ale sertarelor, materialele folosite de inalta calitate si maiestria stilului italian sunt elementele care asigura designul atemporal si este la fel de potrivit atat intr-un cadru contemporan, precum si intr-unul traditional.

 

Birou de colt Montecarlo

 

Ofera-i spatiului tau de lucru o atmosfera sofisticata cu un birou care ofera intregului ambient un aer uimitor si rafinament. Cu un blat din sticla securizata de 10 mm si o structura din otel acoperit cu pulbere, Biroul Job Black ofera o varianta ideala incaperilor cu suprafata mai redusa.

 

Birou Job Black

 

Noua colectie de birouri Sedona este perfecta pentru spatiul de lucru de acasa. Cu finisajul sau de inalta calitate si designul liniar, ofera diverse solutii inteligente, cum ar fi existenta unui canal, ce face ca toate cablurile sa fie organizate si ascunse.

 

Birou Sedona 180 cm

 

Biroul Runner cu blatul din ceramica a fost proiectat pentru utilizarea de zi cu zi, concentrandu-se pe functionalitate si confort. Inaltimea este reglabila si poate fi schimbata cu usurinta datorita unei parghii electronice ingenioase, care iti ofera siguranta ca vei avea o postura corecta si iti permite folosirea lui inclusiv in picioare. Desi caracteristica principala a a biroului este sistemul ergonomic, nu trebuie sa ignoram detaliile rafinate si finisajele deosebite care contribuie la aspectul inconfundabil Catellan Italia.

 

Birou Runner

 

Indiferent daca esti in cautarea unui scaun cu sistem ergonomic sau iti doresti un scaun de birou clasic, suntem siguri ca avem un scaun de birou potrivit pentru tine. Descopera mai jos scaunele noastre de birou cu diferite caracteristici practice, cum ar fi parghii reglabile pe inaltime, spatare si cotiere tapitate sau sisteme rotative, plus multe alte beneficii si specificatii ingenioase pe care le vei regasi in colectiile Rovere Mobili.

Scaunul de birou Victorian Silver Grey Velvet are un design extravagant, o husa din material textil foarte fin, de inalta calitate, o baza solida si roti care permit o deplasare foarte lina si silentionasa. Inspirat din stilul baroc, scaunul este realizat din nituri Chesterfield, iar suprafata matlasata si catifelata iti ofera un grad ridicat de confort.

 

 

 

Scaunul de birou Grazia are spatarul si sezutul capitonate, iar suprafata fina si delicata a tapiteriei iti ofera un confort deosebit. Partea exterioara a scaunului este realizata din lemn multistratificat curbat. Inaltimea este reglabila, iar mecanismul TILT permite balansarea scaunului cu multa usurinta. Datorita culorii neutre, scaunul  Grazia se potriveste fiecarui ambient dintr-un mediu de lucru.

Scaun de birou Victorian Black

 

Cu un cadru metalic, un design in forma de frunza si tapiterie din piele naturala, Scaunul de birou rotativ din piele Basil este disponibil in diverse culori si este solutia ideala pentru spatiul de lucru de acasa. Inaltimea este reglabila datorita unei parghii incorporate in sistem, iar baza in forma de stea cuprinde cinci roti din cauciuc moale, facand astfel deplasarea mult mai usoara.

 

Scaun de birou rotativ din piele Basil

 

Chiar daca lucrezi de acasa sau iti desfasori activitatea la birou, primul pas catre un program productiv este sa evaluezi ceea ce ai nevoie si sa te concentrezi pe elementele esentiale. Nu ai nevoie de multe articole in jurul tau deoarece accesoriile mici iti pot atrage atentia si te vor impiedica sa te concentrezi. Astfel, iti recomandam sa ai alaturi doar pe cele pe care le folosesti cel mai mult; poate fi un notebook, casti sau o tableta. Datorita varietatii uimitoare de articole, in gamele noastre gasesti tot ce ai nevoie pentru a crea un spatiu de lucru potrivit nevoilor si gusturilor tale.