O masa este piesa de mobilier esentiala in locuintele noastre. In ciuda stilului de viata aglomerat pe care il au, oamenii se intorc in fiecare zi acasa asteptand cu nerabdare bucuria de a lua masa impreuna. Spatiul si timpul alocat familiei tale reprezinta intotdeauna un privilegiu. Nenumarate mese si scaune din colectiile noastre pot fi personalizate, special ca tu sa te poti bucura si mai mult de momentele unice petrecute alaturi de toti cei dragi din jurul tau. Mesele sunt, de regula, piesele de mobilier pe care le alegem cu grija – o masa cu un design aparte te poate face sa iti doresti sa petreci mai multe ore acasa, in intimitatea caminului tau, alaturi de membrii familiei, creand clipe unice si de neuitat in compania celor mai importante persoane pentru tine.

Tendintele sunt importante, la fel ca si designul, dar ceea ce conteaza cu adevarat atunci cand cumperi orice obiect de mobilier este stilul tau, personalitatea ta. Pentru ca tot ce alegi in materie de mobila reflecta pasiunile tale, gustul tau. Cu doar putina creativitate, te poti simti liber sa faci alegerile pe care ti le doresti, independente din orice trend.

Inainte de a alege dintre scaunele noastre, iti recomandam sa alegi intai de toate una dintre mesele noastre. Totul incepe cu alegerea mesei, iar in colectiile noastre vei gasi mesele potrivite pentru living room sau alte zone de zi. Forma mesei este, de asemenea, importanta: cea rotunda, de exemplu, este potrivita pentru conversatii si intalniri cu prietenii, dar totul depinde de camera in care doresti sa o amplasezi.

Sculpturala si moderna, Masa rotunda Cartesio este caracterizata de linii elegante, de blatul rotund din ceramica asezat pe cadrul compus din patru elemente dreptunghiulare independente, in forma de ‘’V’’.

 

Masa rotunda Cartesio

 

Alegerea ideala pentru zonele de zi, Scaunul Annie Soft are baza metalica si tapiteria din material textil moale, cu detalii matlasate neregulate. Finisajul scaunului poate fi schimbat, in functie de preferintele tale. Asadar, alege-ti preferatul!

 

Scaun Annie Soft

 

Masa rotunda Vortex este realizata dintr-un tub metalic elicoidal, care confera mesei o nota foarte personala. Blatul din vitroceramica este fixat pe cadrul metalic cu ajutorul celor trei placi circulare de otel. Tubul metalic elicoidal reprezinta baza centrala a mesei, care are rol decorativ si functional deopotriva. Forma sa creeaza un sentiment puternic de apartenenta si apropiere intre persoanele care se bucura de momentele fericite petrecute impreuna cu tine, indiferent de ocazia celebrata.

 

Masa rotunda Vortex

 

Dispunand de un cadru metalic solid, spatar dreptunghiular si un sezut captusit sustinut de curele elastice, Scaunul Gala este un plus ideal pentru zona de luat masa. Rafinat si elegant, acesta se potriveste chiar si unui ambient nostolgic si creeaza o atmosfera retro spatiului de amenajare.

 

Masa rotunda Vortex

 

Designul Masei Butterfly Keramik poate fi considerat un proiect de arhitectura, imposibil de neobservat in camera de dining. Baza din otel devine vedeta incaperii, iar eleganta inegalabila a acesteia confera intregului spatiu un aspect extrem de rafinat. Blatul mesei este realizat din ceramica Marmi, iar combinatia indrazneata si revolutionara de curbe creeaza un contrast spectaculos.

 

Masa Butterfly Keramik

 

Masa Eliot completeaza gama moderna prezenta in colectiile Cattelan Italia. Este o piesa de mobilier delicata, atragatoare, cu blat din lemn si margini neregulate. Baza din otel, care se dezvolta din centru spre lateral, formeaza o structura puternica, evidentiind astfel excelenta materialelor folosite. Este un produs configurabil, avand posibilitatea sa alegi din cele trei dimensiuni disponibile.

 

Masa Eliot

 

Scaunul Isabel iese in evidenta in categoria pieselor de mobilier elegante tapitate, care se lauda cu un design atemporal. Cu o estetica discreta, acest scaun modern este solutia perfecta pentru zona de living. Cuvantul cheie este confort, iar categoria larga Isabel, prezentata de Cattelan Italia, include si scaune elegante cu cotiera, de bucatarie sau cu spatar inalt, ideale pentru proiectele de amenajare a  spatiului de lucru.

 

Scaun Isabel

 

Masa Sunshine Matt Optic White este alegerea ideala pentru zona de dining din locuinta ta. Baza metalica este formata din doua elemente aurii in forma de U, respectiv L, punandu-i astfel in evidenta frumusetea si eleganta inconfundabila a brandului Calligaris.

 

Masa Sunshine Matt Optic White

 

Stilul contemporan al locuintei tale este perfect completat de Scaunul Clubhouse. Spatarul confortabil se integreaza perfect in cotierele tapitate cu material textil catifelat, iar cadrul elegant cu un finisaj din alama evidentiaza eleganta si rafinament.

 

Scaun Clubhouse

 

Masa Diapason Sharp este o masa eleganta cu picioare de marmura si blat din sticla transparenta. Structura este compusa din doua elemente in forma de „U” cu sectiune triunghiulara, asemanatoare cu diapazonul. Aceasta baza este contrabalansata de blatul delicat, care evidentiaza detaliile din marmura.  Perfecta pentru camerele de zi elegante, aceasta devine si o solutie excelenta pentru o sala de conferinte sau un spatiu de lucru.

 

Masa Diapason Sharp

 

Scaunul cu brate Tuka este perfect atat pentru masa aflata in zona de dining, dar si pentru spatiul tau home-office din locuinta. Structura este din lemn masiv, iar tapiteria este realizata din material textil catifelat.

Spatiul de luat masa cu mobilierul potrivit te poate face sa te bucuri si mai mult de o masa minunata impreuna cu cei dragi. Daca ai o familie numeroasa sau iti place sa organizezi cine la tine acasa atunci o masa extensibila este ceea ce cauti. Masa Extensibila Ceramica 1 Marmo Antracite este o masa extensibila si are un design modern, potrivit bucatariilor sau spatiilor deschise amenajate in stil contemporan. Pentru o siguranta deplina, structura mesei este foarte solida, iar blatul ceramic este asezat pe sticla securizata de 8 mm. Modelul de scaun pe care noi ti-l recomandam pentru aceasta masa este Scaunul Alba. Structura sa metalica se combina in cel mai reusit mod cu cea a mesei extensibile, garanteaza stabilitate si, totodata, asigura incaperii un aspect vizual frumos.

 

Masa Extensibila Ceramica 1 Marmo Antracite

 

Masa de bar Iron Craft Mango Natur are un aspect inconfundabil datorita unicitatii fiecarui produs in parte. Blatul are o structura a lemnului cu adevarat speciala, iar cadrul metalic face ca designul mesei sa fie potrivit inclusiv unui stil industrial. Masa poate fi combinata cu o mare varietate de scaune de bar sau orice alta piesa de mobilier din aceeasi categorie. O lampa din metal sau un candelabru cu elemente din lemn pot fi, de asemenea, adaugate pentru a crea o ambianta deosebita incaperii tale.

 

Masa de bar Iron Craft Mango Natur

 

Scaunul de bar Roxy Maronne Vintage este caracterizat de un stil contemporan, dar aspectul sau vintage face ca acesta sa fie potrivit si unei incaperi amenajate industrial. O piesa de mobilier functionala, durabila, care evidentiaza elementele sale structurale bine definite, facand-o astfel alegerea ideala pentru spatiile in care te intalnesti cu prietenii.

 

Scaun de bar Roxy Maronne Vintage

 

In fiecare casa, fiecare camera are scopul sau si mobilier dedicat, care serveste scopului potrivit. In timp ce camera de zi ne transmite o atmosfera pozitiva, iar dormitorul ne ajuta sa ne relaxam si sa dormim, camera de dining este locul unde au loc cele mai multe dintre discutii si clipe memorabile petrecute alaturi de membrii familiei tale si prieteni. Avand o extensie de pana la 250 cm, Masa Extensibila Heritage, creatia Alf Italia, este perfecta pentru seri lungi si minunate petrecute alaturi de prieteni si familie. Din aceeasi gama, poti alege si Scaunele Heritage. Cu o inaltime de 108 cm, acestea sunt piesele de mobilier potrivite camerei de zi si de dining, iesind in evidenta prin culoarea calda, dar si prin detaliile rafinate ale intregii colectii.

 

Masa Extensibila Heritage

 

Masa Extensibila Cameo are un sistem de extensie de pana la 296 cm, o structura din metal si 2 extensii laterale, ce se pot folosi independent. Cu o forma ovala, foarte bine definita, ii confera acestei mesei de design un aspect extravagant, ofera stabilitate, permite spatiului de sub blat sa fie folosit la maximum si este ideala pentru a gazdui multe persoane. Realizata din metal vopsit, structura centrala sustine diferitele tipuri de blaturi disponibile in colectie. O combinatie de metal si ceramica este, invariabil, rafinata si creeaza un contrast unic intre nuantele reci si cele calde.

 

 

Oferind confort si relaxare optima, Scaunul Foyer este realizat dintr-o baza rafinata de lemn curbat, sustinuta de patru picioare conice, iar structura moale a scaunului este sustinuta de curele elastice. Fiind un produs customizabil, ai ocazia de a alege finisajul si tipul de tapiterie, material textil sau piele autentica.

 

Scaun Foyer

 

Masa Extensibila Nuovo Banner Uno White are forma patrata, iar designul modern se potriveste fiecarei amenajari contemporane. Structura este din metal alb si blatul din sticla temperata. Este o masa perfecta pentru cei care au la dispozitie camere mici, dar si dorinta de a organiza cine cu prietenii. Datorita extensiilor interne ale blatului, masa poate gazdui confortabil pana la sase persoane. Cu un design simplu, dar extrem de confortabil, Scaunul Elle imbina armonios forma minimalista cu eleganta stilului italian. Picioarele sunt metalice, iar baza tapitata asigura un confort optim dorita cotierelor si spatarului flexibil. Vestea buna pentru tine este ca scaunul este un produs pe care il poti personaliza, atat in privinta culorii cadrului, cat si cea a tapiteriei. Trebuie doar sa alegi nuantele potrivite incaperii tale.

 

 

Scaun Elle

 

Atunci cand proiectezi mobilierul pentru spatiile din locuinta ta, aminteste-ti inclusiv de mese si scaune, deoarece acestea sunt piesele de mobilier indispensabil pentru a evidentia stilul casei. Dar cum poti face alegerile cele mai inspirate in gama incredibil de larga aflata pe piata? Noi va surprindem prin varietatea de modele si stiluri, oferindu-va mese extensibile, rotunde sau dreptunghiulare, inguste si lungi, din sticla, mese de dining, pentru birou sau living si o gama de articole incredibil de frumoase din colectiile noastre de scaune.