In anul 1990, Adriani e Rossi a inceput sa proiecteze si sa produca obiecte, initial pentru sectorul mobilei, pentru a deveni apoi o companie care produce produse in acelasi stil. Toate produsele comercializate  sunt rezistente, compacte, inedite si au avantajul sa indeplineasca anumiti parametri functionali.  In 2011, companiei i-a fost acordata mentiunea de onoare Compasso d’Oro, cel mai important premiu de design din lume. Aceasta distinctie a pus compania mai departe pe harta artei. Artizanii si designerii acorda o atentie incredibila detaliilor si experimenteaza cu diverse materiale, iar modelele proiectate de Adriani & Rossi sunt unice. Astazi, compania ofera servicii de grafica si comunicare, planificare si design interior, design de mobilier si vizual, directie artistica si fotografie. Toate modelele si produsele lor sunt atemporale si sunt perfecte pentru spatiile contemporane.

 

Decoratiune Cherry Golden Black

 

Decoratiunea Cherry, creatia Adriani e Rossi este realizata din ceramica stralucitoare. Niciun fruct nu este mai evocator ca o cireasa. Forma sa este asemanatoare unei inimi, iar culoarea este sinonima cu pasiunea. Decoratiunile Cherry ne fac sa visam cu originalitate si sa ne bucuram de designul italian. In gama noastra de produse, o gasesti disponibila in culorile rosu mat, rosu glossy, bordeaux, auriu, auriu inchis si platinium.

 

Decoratiune Cherry Bordeaux

 

Hippo este un obiect decorativ de design care va deveni cu siguranta protagonistul absolut al casei tale. Realizata din ceramica, este una dintre sculpturile decorative must-have din colectia Adriani e Rossi, iar culorile sale evoca anii `60 si arta pop.

 

Decoratiune Hippo Medium Golden Black

 

Moderna si usor de combinat, Decoratiunea Hippo vine in trei dimensiuni diferite. Cel mai mic este ca un obiect decorativ, potrivit pentru birou. Celelalte dimensiuni devin adevarate obiecte de mobilier modern, sculpturi ceramice pentru a-ti infrumuseta camera si a-i da o nota de culoare. Dragut si jucaus, Hippo este, de asemenea, o idee de cadou perfecta pentru orice tip de sarbatoare, fie ca este vorba de o zi de nastere, o aniversare sau Craciun.

 

Decoratiune Hippo Small Golden Black

 

Decoratiunile Habibi si Amal sunt doua sculpturi realizate din ceramica si ne amintesc de Capul lui Moro, dar acestea sunt create intr-un stil unic si dintr-o perspectiva etnica.

 

Decoratiune Habibi Golden Black

 

Ambele decoratiuni sunt concepute pentru a-ti infrumuseta decorul, fiind potrivita pentru spatiile de amenajare contemporane.

 

Decoratiune Amal Black

 

O vaza din ceramica si inalta poate fi folosita atat ca element decorativ, cat si ca un obiect functional pentru living room, dormitor sau hol. Vas Oasi Platinum este un produs realizat din materiale de cea mai buna calitate si finisaje moderne.

 

Vas Oasi Platinum

 

Decoratiunea Mode White este realizata din ceramica si reprezinta un raft pentru perete. Este elementul decorativ perfect pentru a combina eficienta cu un design rafinat si inovator. Il poti alege pentru a umple spatiile goale, fiind potrivit pentru incaperile cu spatii mai generoase.

 

Decoratiune Mode White

 

Decoratiunile Pingo sunt fabricate din ceramica si sunt elementele decorative perfecte pentru a oferi camerelor tale farmec si rafinament in plus.

 

Decoratiune Pingo Small Golden Black

 

Decoratiunea poate fi folosita pentru a infrumuseta rafturile sau bibliotecile si pentru a oferi casei tale un aspect estetic personal si atemporal.

 

Decoratiune Pingo Big Golden Black

 

Cu totii ne dorim sa avem in jurul nostru obiecte functionale si frumoase, care sa dea personalitate interioarelor cu un plus de practic. Pentru acest lucru exista in gama noastra obiectele decorative Adriani e Rossi. Aspectul decoratiunilor Made in Italy este unul deosebit, perfect reprezentat de aceasta Decoratiune Dumby Small Gold.

 

Decoratiune Dumby Small Gold

 

Decoratiunea Rectangle Golden Black este o varianta pentru toti iubitorii stilului minimalist, inclinati spre o amenajare deloc excesiva. Un asemenea stil se potriveste de minune intr-un spatiu industrial sau contemporan. Morfologia geometrica simpla a acestei decoratiuni incurajeaza creativitatea. Depinde doar de tine cum o aranjezi sau o combini cu alte obiecte decorative.

 

Decoratiune Rectangle Golden Black

 

Decoratiunile Barca au forma unui origami si ies in evidenta daca sunt amplasate pe un raft, comoda sau noptiera. Arata minunat individual, dar si intr-o grupare de mai multe piese impreuna.

 

Decoratiune Barca Golden Black 20 cm

 

Compozitiile fermecatoare ale vazei Decoratiune Geanta personalizeaza incaperea prin culoare si o estetica deosebita. Versatile si multifunctionale, accesoriile ceramice indeplinesc functii diversificate:  completeaza calitatile practice si valoarea estetica a incaperii. Vaza tip geanta Adriani e Rossi va adauga personalitate si farmec incaperii, ocupand spatiul intr-un mod util, facandu-l primitor. O gasesti la noi, pe rovere.ro, disponibila in trei dimensiuni si finisaje diferite.

 

Decoratiune Geanta Copper 29x20

 

Rafinamentul industrial si sculptural caracterizeaza aceasta vaza uimitoare din ceramica. Are o silueta aparent ovala, marcata de o serie de varfuri si de un finisaj negru auriu. Pentru un accent tridimensional si dinamic, Vaza Sface Golden Black este prezenta si in pictura sculpturala Amadeus.

 

Vaza Sface Golden Black

 

Un accesoriu original, un buzunar polivalent de la Adriani e Rossi care, prin forma sa, se preteaza decorarii peretilor cu ajutorul unor compozitii in ceea ce priveste culorile si formele. Aquilone poate fi folosit ca suport de flori si de obiecte in living, dormitor, baie sau poate fi folosit pentru decorarea unui birou. Buzunarul ceramic multifunctional este lacuit si poate fi o idee creativa pentru infrumusetarea spatiului tau, permitandu-ti in acelasi timp sa il folosesti pentru obiecte, suporturi de flori sau, la fel de bine, ca un accesoriu practic si util in baie. In plus, forma sa iti permite sa creezi forme prin personalizarea geometriilor si culorilor.

 

Decoratiune Aquilone Golden Black

 

Decoratiunea Arturo este decoratiunea perfecta pentru toti cei carora le place sa se inconjoare de noutati. O familie de rate ii va face fericiti pe cei mici si pe cei mari fericiti, deopotriva.

 

Decoratiune Arturo Small Black

 

Decoratiunea in forma in rata este realizata din ceramica rezistenta. Decoratiunile in forma de rata  Adriani e Rossi sunt disponibile in mai multe dimensiuni si finisaje. De asemenea, ele pot reprezenta si un cadou plin de inspiratie pentru persoanele dragi. Oricare este alegerea ta, sigur se va potrivi cu personalitatea si interiorul tau!

 

Decoratiune Arturo Big Black

 

Un aspect impecabil pentru decorul casei tale este asigurat de accesoriile de designer Adriani e Rossi. Obiectele decorative de lux realizate in Italia ofera casei tale un look impresionant. Indiferent de stilul pe care il preferi, fiecare dintre piesele decorative aflate in colectia noastra online este conceputa pentru a completa interioarele in cel mai frumos mod.