Dormitorul este cea mai intima si personala camera din casa, precum si mediul care reflecta cel mai bine preferintele si gusturile noastre. Este locul din casa pentru odihna si relaxare, unde ne reincarcam bateriile, iar pentru a-l face un mediu primitor si armonios, mobilierul ales pentru decorare are un rol semnificativ. Una dintre tendintele importante ale momentului cand vorbim de interiorul dormitorului este designul menit sa imbunatateasca bunastarea noastra fizica si psihica si in acest sens patul este piesa de mobilier cheie.

Iti propunem in acest articol o selectie de paturi, fie ca este esti in cautarea unui model modern sau a unuia de design, care sa iti transforme dormitorul intr-un spatiu unic, relaxant si confortabil. Iti poti alege si configura dintre zeci de modele disponibile, duble, queen sau de o persoana, cu sau fara spatiu de depozitare, cu sau fara picioare.

Selectia paturilor Rovere este povestea unei experiente care continua de-a lungul anilor si a unei cercetari stilistice care interpreteaza patul intr-un mod creativ si contemporan, fara a uita de farmecul traditiei.

Toate modelele prezinta grija artizanala pentru fiecare detaliu si o eleganta care nu renunta la functionalitate.

Pat cu spatiu de depozitare

Patul Foster are o tablie matlasata in stil “capitoné”, caracteristica absoluta a unei piese de mobilier cu stil. Designul opulent al patului este completat de panourile repozitionabile ale tabliei, care creeaza un sentiment de intimitate. Patul este perfect in orice dormitor, garantand un somn odihnitor si relaxant. De asemenea, acesta poate fi echipat si cu o somiera fixa sau mobila, ultima optiune dispunand si de spatiu suplimentar de depozitare. Acest pat poate fi realizat din material textil sau piele ecologica si este disponibil in mai multe culori.

Pat Foster

 

Patul Allen dispune de perne mari si pufoase care ies in evidenta datorita materialului din care sunt facute: bumbac matlasat, o caracteristica clasica pentru un pat modern.

 

Pat Allen

Patul este echipat cu “Relax System” ca optiune standard, astfel incat pernele sunt mobile si pot fi rezemate de saltea in orice pozitie care sa va faciliteze confortul si relaxarea in timp ce cititi sau va uitati la televizor. De asemenea, patul Allen poate fi echipat in plus si cu o somiera fixa sau mobila, ultima optiune dispunand si de spatiu suplimentar de depozitare. Acest pat poate fi realizat din material textil sau piele ecologica si este disponibil in mai multe culori.

Pat Allen Rovere Mobili

Pat cu lada de depozitare si sistem Folding box®

Folding box® este o marca inregistrata Noctis, ce a inventat si brevetat acest mecanism de ridicare  pentru fiecare pat cu spatiu de depozitare din portofoliul sau. Este un sistem cu totul nou, ce va schimba cu siguranta intregul concept al paturilor cu lada pentru depozitare: nucleul inovatiei Folding box® este in panoul baza, care poate fi pliat in cel mai scurt timp, ceea ce permite accesul extrem de usor si rapid la  podeaua de sub pat. Datorită Folding Box®, curatatul sub pat nu va mai fi o problema.

Pat Davis

Pat cu picioare

Patul Giunca Piele Denver este inspirat din elementele culturii orientale, facandu-se remarcat prin designul sau inovator. Tapiteria este din piele naturala, iar picioarele inalte sunt realizate din metal, disponibile in finisaj negru mat.

 

Pat Giunca Piele Denver Light Blue/Matt Black 180x200

 

 

 

Pat husa detasabila

Pat dublu Softly cu husa textila complet detasabila, din material sintetic usor de spalat. Confortul moale al acestui pat invita sa va bucurati de cea mai buna relaxare. Patul Softly ofera confort in fiecare zi, fara a sacrifica eleganta.

Pat spatiu depozitare

Un pat ce poate fi din piele sau tapitat, cu un concept informal dar sofisticat.Designul deosebit de rafinat si o structura supla il fac potrivit pentru un public dinamic si tanar care traieste in spatii in schimbare. Cadrul este disponibil in diferite dimensiuni. Picioarele sunt disponibile in patru finisaje: gri, maro, alb si crom.

Pat cu somiera

Patul este un element foarte important pentru amenajarea spatiului de dormit, asa ca dedicati o atentie speciala alegerii patului pentru a va asigura un somn sanatos.

Te asteptam pe rovere.ro pentru a descoperi toate paturile noastre cu finisaje tapitate sau solutii functionale de depozitare, cu tablii capitonate, ergonomice, cu detalii elegante si tesaturi colorate, concepute pentru a crea un interior confortabil, intim, care sa iti ofere senzatia de armonie si relaxare.