Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank
Trends 2022
 
Da startul unui nou inceput cu trendurile anului 2022!
Influente din natura
Utilizarea materialelor naturale in spatiul interior a castigat popularitate in ultimii ani. In 2022 se va pune accent pe conectarea cu natura, cu interioare incorporand lumina naturala, plante in ghiveci si articole de mobilier si decoratiuni cu inspiratie din mediul inconjurator. Inspiratia din natura confera caldura, calm si luminozitate spatiului, aducand in acelasi timp un echilibru pentru tehnologia folosita pe scara tot mai larga.
Influente din natura

Produse

Accente din marmura
Mobilierul si accentele decorative din marmura vor da un aspect aparte, foarte actual, oricarui interior. Fie ca optezi pentru o masa, un blat de bucatarie sau o comoda, marmura este si va ramane un “hit” in designul de interior.
Influente din natura

Produse

Linii
Prezente si in anii precedenti in designul de interior, in 2022 liniile vor deveni si mai vizibile. Se considera ca acest accent deriva din nevoia in crestere de stabilitate si ordine intr-o perioada lipsita de predictibilitate.
Influente din natura

Produse

Accente din catifea
Catifeaua este materialul care domina sezonul 2022, fiind o tesatura calda, primitoare, pentru spatiile de zi si dormitoare, care adauga si o nota de luxurianta interioarelor.
Influente din natura

Produse

Margini rotunjite
Mobilierul si accentele decorative cu margini curbate vor fi foarte prezente in interioare in anul 2022. Fie ca optezi pentru o canapea, o masuta, un scaun sau o oglinda, marginile rotunjite amplifica ideea de confort si confera fluiditate spatiului.
Influente din natura

Produse

  • © 2022 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.