The wishlist name can't be left blank

Proiecte

Rovere este cunoscut ca fiind un lider ├«n domeniul amenaj─ârilor interioare pe pia╚Ťa din Rom├ónia. ├Änc─â din 2002 Rovere s-a impus prin profesionalism, calitate ╚Öi inova╚Ťie.

├Äncep├ónd cu anul 2016, brandul a adus un nou concept ├«n domeniul imobiliar, astfel c─â, dincolo de activitatea comercial─â de v├ónz─âri a produselor de mobilier premium, s-a n─âscut dorin╚Ťa ├«ntemeierii departamentului business to business (b2b). Rovere a fost pionierul care a pus bazele acestui departament, av├ónd viziunea de a crea showroom-uri de prezentare ├«n zone reziden╚Ťiale ╚Öi de a oferi servicii de amenajare complet─â pentru acestea.

Colaborările semnificative din zona de nord au consolidat imaginea brandului și l-au dus la un nivel superior.

Cu un design impresionant ╚Öi detalii rafinate, interioarele Rovere realizate de departamentul B2B se eviden╚Ťiaz─â garantat, lucru ce duce la colabor─âri de durat─â cu dezvoltatori de prestigiu din industrie.

Peste 50 de proiecte reziden╚Ťiale au fost finalizate cu succes, gra╚Ťie materialelor ╚Öi finisajelor de top folosite ├«n amenaj─ârile interioare, lucru ce a dus spre noi colabor─âri ╚Öi desigur, la recunoa╚Öterea accesibilit─â╚Ťii brandului, precum ╚Öi la profesionalismul de care d─âm dovad─â.

Al─âturi de echipa noastr─â de speciali╚Öti ai parte de o experien╚Ť─â complet─â, de la idee, design, implementare, transport ╚Öi montaj.

În plus, colaborăm cu diverse branduri de prestigiu, incluse în portofoliul nostru de furnizori, precum: Cattelan Italia, Calligaris, Bonaldo, Alf Dafre, Veneta Cucine și multe altele.


Fii și tu parte din proiectele noastre Rovere!


Cele mai relevante proiecte pot fi vizualizate chiar ├«n sec╚Ťiunea portofoliului nostru.

Stejarii Residential
Vida Herastrau 3 camere Luxury
Upsite by Atenor
Rahmaninov Residence
Vida Herastrau
Vulcan Residence by NEPI ROCK CASTLE
The Ivy Baneasa
Residence 5 Pipera
Lighthouse Herastrau
  • ┬ę 2024 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.