Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Oglinda Cellino blue

Oglinda Cellino are un design indraznet, si este format dintr-un cadru din otel si oglinda cu taietura geometrica in finisaj blue. Vezi descriere
Regular Price 1.452,00 € Special Price 1.235,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 60 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor. Va rugam sa tineti cont de sezonul sarbatorilor de iarna, de perioadele de inventar si de situatia epidemiologica.

-15%
Oglinda Cellino blue
Creati un punct forte cu oglinda Cellino.
Oglinda Cellino are un design indraznet, si este format dintr-un cadru din otel si oglinda cu taietura geometrica in finisaj blue.
Lungime x Latime x Inaltime: 102 x 123 x 15 cm
Specificatii
Livrare din stoc Nu
Timp de livrare 60 zile
Oglinzile si sticla sunt obiecte fragile, dar care pot fi mentinute in starea initiala o perioada indelungata cu ingrijirea potrivita.

Oglinzi si suprafete de sticla-oglinda
Evitati sa folositi prosoape de hartie pentru curatarea oglinzilor si a suprafetelor din sticla, deoarece acestea pot lasa urme foarte fine si inestetice pe suprafata. Nu folositi substante abrazive sau produse de curatat care contin amoniac sau acid, deoarece astfel de produse pot distruge suportul argintiu si marginile oglinzii.

Sticla clara, sticla gri sau sticla neagra
Apa calda simpla este cea mai buna solutie zilnica pentru suprafetele si oglinzile din sticla. Folositi solutii de curatare a sticlei si o carpa din microfibra pentru curatare. Daca utilizati un produs de curatare chimica, aveti grija sa nu-l varsati pe niciunul dintre finisajele din jur (rame, suporti etc). Nu folositi niciodata materiale abrazive, deoarece acestea pot provoca zgarieturi la suprafata.

Mai intai indepartati orice urma de praf si alte impuritati. Apoi pulverizati apa pe suprafata cu o sticla cu pulverizator. Apa calda simpla functioneaza cel mai bine, deoarece nu lasa nici o urma dupa inlaturare. Utilizati o carpa din microfibra, pentru a scapa de pete si murdarie. Folositi otet pentru a curata sau a elimina petele. Apoi utilizati o carpa curata si uscata din microfibra pentru a curata otetul. Acest lucru indeparteaza orice scama si face ca sticla sa straluceasca.
}
  • © 2022 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.