The wishlist name can't be left blank
Suport de pantofi
Este foarte indicat ca un suport de pantofi sa se integreze armonios cu design-ul holului tau sau al spatiului in care ii stochezi, asadar te invitam sa arunci o privire asupra colectiei oferite de Rovere.
Suport de pantofi
Vezi ca Grid Lista

1 Produs

Crescator
pe pagina
Vezi ca Grid Lista

1 Produs

Crescator
pe pagina

Un suport de pantofi ales inspirat, poate sa schimbe intreg aspectul camerei unde este stocat. Desigur, de regula acestea se regasesc in hol, dar fara exceptie, pot fi montate in dressing sau in orice alta camera pe care tu o consideri potrivita.

Rovere iti pune la dispozitie doua modele de suport pantofi, cu patru sau cu trei sertare, cu un design in linii simple si drepte, disponibile intr-o varietate de culori. Varianta de suport pantofi cu patru usi este construita din MDF vopsite, are o inaltime apreciabila de 160cm si o latime de 18cm, lungimea fiind de 64 de cm.

Suporturile de pantofi cu trei sertare se diferentiaza prin inaltimea ceva mai mica, de 121cm, insa design-ul este similar. Usile se deschid catre exterior la un unghi de aproximativ 60 de grade si iti permite sa introduci si sa stochezi in siguranta pantofii, beneficiind si de un gratar interior realizat tot din MDF, care nu permite pantofilor sa alunece si sa ramana exact acolo unde doresti sa-i pui tu.

Manerul de deschidere al suportului de pantofi este ergonomic si este construit din metal. Desigur, varianta cu trei usi este mai ieftina decat cea cu patru, insa decizia se poate lua in functie de spatiul de stocare necesar.

  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.