The wishlist name can't be left blank
-15%

Masuta cafea Treasure

Eleganta masuta de cafea Treasure ofera spatiului un aer elegant si stralucitor Vezi descriere
Regular Price 2.519,00 € Special Price 2.142,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 90 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Masuta cafea Treasure
Eleganta masuta de cafea Treasure ofera un cadru elegant si stralucitor din otel inoxidabil lustruit, care se infasoara în jurul unei mese de sticla fumurie si o baza neagra.
Lungime x Latime x Inaltime: 100 x 100 x 32 cm
Informatii suplimentare
Livrare din stocNu
Timp de livrare90 zile
Inaltime32 cm
Latime100 cm
Lungime100 cm
Descoperiti cum sa curatati si sa intretineti obiectele cu un finisaj de nichel, zinc, bronz sau alama, precum si obiectele placate cu argint sau care sunt compuse din otel inoxidabil lustruit sau marmura.

Otel inoxidabil sau componente metalice
Folositi o carpa moale uscata. Pentru a elimina amprentele si alte grasimi sau murdarie, va recomandam sa folositi un produs de curatat tip spuma.
Otelul inoxidabil si metalul lustruit se poate curata cu o carpa moale curata sau un prosop din microfibra. Indepartati petele cu apa curata sau cu un produs de curatare de uz casnic. Nu folositi niciodata apa calda sau substante chimice care contin amoniu, clor, solventi sau agenti de indepartare a adezivului.
Folositi o carpa moale curata si aplicati o cantitate mica de solutie dedicata direct pe carpa, apoi stergeti usor suprafata. Indepartati orice reziduu cu o carpa curata umezita cu apa. Daca finisajul nu este modificat sau transferat pe panza atunci puteti continua cu curatarea restului produsului.
Lustruieste regulat piesele metalice finisate cu produse care sunt dedicate special pentru ingrijirea metalelor lustruite sau cu otet. Pentru lustruirea usoara, diluati otetul cu apa (1/2 cana de otet pentru fiecare sfert de apa calduta).

Marmura
Este foarte important sa stim cum sa ingrijim bine marmura. Praful de suprafata se indeparteaza o data sau de doua ori pe saptamana cu o carpa moale. Petele de pe suprafetele de marmura trebuie indepartate foarte repede, astfel incat curatati imediat si clatiti cu o carpa curata si umeda. Nu lasati apa pe suprafetele de marmura, deoarece acest lucru ar putea pata.
Curatati cat mai bland, nu folositi niciodata produse de curatare abrazive sau spray-uri. Spalati marmura periodic cu o carpa umezita cu apa calduta si daca este necesar un pic de lichid de spalat vase. Rulati usor carpa pe suprafata, facand o miscare circulara. Indepartati solutia folosita cu o alta carpa umeda.
Pentru a mentine luciul pietrei, aplicati in mod regulat lac de marmura. Asigurati-va ca utilizati un lustru ce este destinat special pentru marmura, deoarece anumite substante chimice pot dauna marmurei.
}
  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.