Chat with us, powered by LiveChat The wishlist name can't be left blank

Bucataria Dialogo

Design:
Veneta Cucine
Produs disponibil doar la comanda
Bucataria Dialogo este o bucatarie de tip modular, compozitia ei fiind simpla, corp de tip insula in centru cu spatiu permisiv de manevra si coloane pentru cuptor, frigider si depozitare. Vezi descriere
Regular Price 4.307,00 € Special Price 2.800,00 € TVA inclus
Contacteaza-ne pentru o discutie cu reprezentantii nostri
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 100 zile

Datorita situatiei generale, programarile pentru livrari si montaje se fac in functie de disponibilitatea echipelor de montaj, cu asigurarea masurilor de protectie impuse de Covid-19.

-35%
Bucataria Dialogo

Bucatariile Veneta Cucine sunt complet configurabile conform spatiului si necesitatilor.
Pretul este calculat pentru schita prezentata, cu dimensiunile:
Configuratie bucatarie Dialogo (cu manere aplicate) : Lungime 255 cm, Inaltime 211.6 cm
Configuratie bucatarie Dialogo (cu manere incastrate + gola): Lungime 260.2 cm, Inaltime 211.6 cm

Schita Bucataria Dialogo manere aplicate

Schita Bucataria Dialogo manere aplicateSchita Bucataria Dialogo manere incastrate

Schita Bucataria Dialogo manere incastrateCaracteristicile modelului sunt reprezentate prin finisajul din stejar care face din neregularitate o valoare intrinseca si usa, cu un ornament decorativ superior si inferior, care denota stiluri traditionale. Disponibil pentru modelul cu sistem de deschidere cu maner si cu profil Shellsystem. Usa cu cadru din lemn denota maiestria si o aduce mai aproape de valorile contemporane.

Descriere tehnica

Bucataria este de tip modular, compozitia ei fiind simpla, corp de tip insula in centru cu spatiu permisiv de manevra si coloane pentru cuptor, frigider si depozitare.

Culorile posibile sunt din gama de lemn.
Toate bucatariile Veneta Cucine beneficiaza de inchideri amortizate si glisiere Legrabox cu amortizare de la Blum.


Despre Veneta Cucine
Cu o experienta de peste 60 ani in domeniul mobilierului de bucatarie, Veneta Cucine este un brand premium care reuseste sa aduca in fiecare casa un strop din eleganta stilul italian. Intelegand pe deplin nevoile omului contemporan, brandul transpune in bucatariile sale o intreaga filozofie despre cum designul, functionalitatea si calitatea se impletesc pentru a revolutiona perceptia asupra amenajarii.

Veneta Cucine este cel mai important producator de mobila de bucatarie din Italia. La baza o companie de familie care a fost fondata acum mai bine de jumatate de secol, Veneta Cucine a crescut constant dintr-o mica intreprindere locala intr-un grup multinational important.

Misiunea Veneta Cucine este aceea de a produce bucatarii contemporane realizand prin expertiza specialistilor nostri produse accesibile si exclusive.

Veneta Cucine este angajata in proiecte care sprijina existenta in sensul cel mai larg al termenului, creand in acelasi timp produse durabile. Veneta Cucine foloseste materiale care nu creeaza dezechilibru de mediu. Metodele de productie, cum ar fi pictura pe baza de apa cu ciclu continuu, cu emisii extrem de reduse de substante nocive sunt folosite pentru a avea o amprenta cat mai mic asupra mediului inconjurator.

Originea lemnului utilizat de Veneta Cucine este: lemnul european (stejar, cires, castan, cenusa si arin) și lemnul american (arinul toulipier si pin galben din Statele Unite ale Americii si yesquero negro din Bolivia).

La baza politicilor companiei se afla „Gandirea ecologica”, o filozofie ecologica din spatele inovatiilor care nu numai ca imbunatatesc functionalitatea produselor noastre, dar contribuie si la reducerea poluarii si la protejarea sanatatii utilizatorului.

Produsele Veneta Cucine sunt comercializate de o retea de distributie extinsa - peste 1.000 de dealeri cu inalta calificare in Europa, Asia, Africa, America de Nord si de Sud - iar compania a dezvoltat o relatie de lucru foarte stransa cu o retea de distribuitori internationali care ofera spatiu exclusiv la produsele sale si sunt capabile sa exprime tot caracterul si personalitatea incontestabile a marcii.

Explorand aceste laturi esentiale ale unei bucatarii, Veneta Cucine propune trei colectii principale: Essence, Quick Design si Tradizione, fiecare putand fi personalizata in functie de dorintele, nevoile si spatiul de care dispunem. Acestea se remarca prin linii simple, proiectate in spiritul unei utilizari cat mai functionale, cu caracteristici imbunatatite, si cu un design contemporan inedit pentru cele mai rafinate gusturi. Mecanismele de deschidere/inchidere sunt realizate mai practic prin utilizarea unui profil ergonomic care asigura o aderenta sigura si solida.

Varietatea materialelor folosite si a mecanismelor a facut din brandul Veneta Cucine un trendsetter in domeniu, remarcandu-se prin inovatie tehnologica si atentia pentru fiecare detaliu.

Specificatii
Produs disponibil doar la comanda Da
Design Veneta Cucine
Livrare din stoc Nu
Timp de livrare 100 zile
Recomandarile noastre
}
  • © 2021 Rovere Mobili. Toate drepturile rezervate

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere Mobili prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.