The wishlist name can't be left blank
brands we love
Cumpără produse din colecția Alf de minimum 2.500 euro și primești* gratuit măsuța de cafea Montblanc.
mont blanc
brands we love brands we love
În 1950, un grup de meșteșugari italieni cu o înaltă calificare și experiență a fondat o cooperativă în Francenigo pentru a produce mobilier de lemn. Fiecare design asigură frumusețe și funcționalitate, creat pentru a asigura o fiabilitate de lungă durată.

Toate produsele realizate de Grupul Alf sunt proiectate și fabricate în Italia. Creativitatea nelimitată, producția conștiincioasă și cunoștințele tehnologice inovatoare garantează calitatea tuturor produselor Made in Italy, comercializate sub umbrela Rovere Mobili.
Colecția Claire
Produsele care fac parte din colecția Claire sunt definite de eleganță. În același timp, ele pun accent pe un design îndrăzneț cu aspect modern. Stilul acestei colecții presupune un contrast plăcut între culoarea deschisă și elementele metalice vopsite în gri.

Masa Claire este realizată cu un mecanism de extensie de tip fluture și este ușor de utilizat, fiind concepută pentru utilizarea de zi cu zi. Este disponibilă în două dimensiuni extensibile pentru a se potrivi perfect spațiului tău de amenajare.

Întreaga colecție iți permite să adaugi un bufet cu trei uși și dulapuri cu două uși, potrivite pentru a completa interiorul și, în același timp, să ofere un spațiu vast de depozitare.
claire
claire
claire
claire
claire
produse
Colecția Accademia
Colecția Accademia este realizată într-un finisaj frumos și cald, asemănător culorii stejarului, Termocotto, la care se adaugă și accente aurii elegante. Bufetul și masa extensibilă se potrivesc perfect unei camere de dining, iar scaunele cu spătar înalt completează ideal aspectul camerei.

Acestea din urmă sunt prezentate în două versiuni, iar fiecare poate fi comandată în material textil sau piele ecologică. Atenția la detalii face că această colecție să aibă un aspect cu adevărat impresionant.

Alături de finisajele clasice, mânerele strălucitoare și blaturile din sticlă oferă acea unicitate încăperii.
accademia
accademia
accademia
accademia
accademia
produse
Colecția Bellagio
bellagio
produse
Colecția Oceanum
oceanum
produse
Colecția Heritage
heritage
produse
Colecția Mont Noir
mont noir
produse
Colecția Mont Blanc
mont blanc
produse
Colecția Imperia
imperia
Colecția Accademia
accademia
produse
Colecția Montecarlo
Colecția de birouri Alf Monte Carlo este deosebită și extrem de funcțională, adăugând o notă de clasă și rafinament oricărui spațiu de lucru. Finisajul High Gloss Koto Gray atrage atenția și reprezintă un simbol al excelenței designului italian.

Detaliile cromate, închiderile silențioase ale sertarelor și materialele de înaltă calitate oferă o siguranță și confort biroului tău, asigurand că modelele clasice vor fi la fel de potrivite atât într-un cadru contemporan, precum și într-un tradițional.
montecarlo
produse
Colecția Tivoli
tivoli
produse
*Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.
  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.