The wishlist name can't be left blank
-20%

Birou Batik

Design:
Cattelan
Un birou elegant pentru spatiul de lucru sau de acasa, Batik este solutia ideala disponibila in mai multe variante de finisaje. Vezi descriere
de la Regular Price 2.968,00 € Special Price 2.375,00 € TVA inclus
Produs disponibil la comanda
Timp Livrare: 120 zile

Programarile pentru livrare si montaj se fac in functie de disponibilitatea echipelor.

Birou Batik
Un birou elegant pentru spatiul de lucru sau de acasa, Batik este solutia ideala disponibila in mai multe variante de finisaje.

Dimensiune birou Batik :
Lungime x Latime x Inaltime : 135 cm x 45 cm x 73 cm
Informatii suplimentare
Produs disponibil doar la comandaNu
DesignCattelan
Livrare din stocNu
Timp de livrare120 zile
Pentru pastrarea calitatii birourilor, este esential sa respectati proprietatile unice ale lemnului, dar si modul acestuia de curatare. Stergerea prafului, indepartarea petelor, lustruirea sau ceruirea sunt cateva modalitati prin care va puteti pastra mobila stralucitoare.

Intretinerea mobilei din MDF:
Alegand o mobila din MDF mat, intretinerea mobilei se poate face cu o carpa moale umezita putin in apa. In cazul unuier din MDF lucios atunci puteti sterge suprafetele de praf cu lavete moi, care nu zgarie, sau cu un pamatuf. Daca suprafata are urme de murdarie sau amprente, atunci folositi o carpa precum cea din microfibra, stergand suprafetele cu solutie de curatat lemnul.
Nu se recomanda pentru niciun tip de MDF solutii pe baza de alcool, solventi chimici, acetona sau alte substante asemanatoare, aceste solutii ducand la deterioararea mobilei dumneavoastra.

Intretinerea mobilei din metal :
In cazul unui birou cu un cadru metalic este recomandata tot curatarea cu o carpa din microfibra sau un alt material textil, astfel incat sa nu zgariati suprafata mobilierului dumneavoastra. De asemenea, nu este recomandat sa utilizati pentru curatare solventi chimici, alcool sau alte substante ce ar putea dauna finisajului.
}
  • © 2023 Rovere. Toate drepturile rezervate.

Fii primul care beneficiaza de ofertele Rovere prin inscrierea la notificari!

Mai tarziu

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.